24-03-10

Spaans Dak

Voor valentijn zijn we naar Spaans Dak aan de zoete waters in Heverlee geweest.
Dat blijft mijn favoriet! Al dacht ik dat we naar couvert couvert gingen (o;
Ik heb ook een leuke uitleg gekregen omdat ik altijd wel met vragen zit als ik ergens ga eten waar het echt feestelijk is op je bord. Op de meeste plaatsen krijg je nauwelijks uitleg maar in het Spaans Dak maken ze tijd voor hun gasten. Chapeau!
Ook de bediening is er steeds aangepast en fantastisch. Mijn favorietje was er ook weer (o;
Dus...
Het Only Red dessert: Een mengelmoes van rode vruchten. De gelei van rode neuzekes was echt leuk. In de tube zat aarbeizalf.
SpaansDak5
Lamsvlees met een spekwafel. Coulis van munt. een schuimpje citroen.
Wat hier echt TOP was is de aardappel puf met komijn. Dat maak ik ook regelmatig thuis. Die combinatie is delicious! 
SpaansDak4
Soezen met inkt, zalm en zure room.
SpaansDak3
Een oesterhapje met schuim van limoenblad en mosterd.
SpaansDak2
Kikkerbilleke tempura in een Thais soepeke met rode biet parels en heeeeeeeeerlijk, een eierdooier op 62°C gegaard met parmezaan en aardappel truffel pommade. Dat wit tubeke achteraan had ik bijna opgegeten. Het was een doekje om je handen te vegen. Nu ja, wij hebben wel een uur strijk gelegen van't lachen.
SpaansDak1
56 euro Food
75 Euro Food & Booze

11:56 Gepost in Me & We | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.