23-03-10

Voltaire Leuven

Een verslag van de voltaire in Leuven...
Oma had heel erg lang gespaard om met gans de familie bij de Voltaire te kunnen eten.
Gezellig samen zijn is altijd erg leuk. Maar je wilt altijd wel waar voor je geld.
Dus moet het lekker zijn en lekker ogen. De sfeer maak je zelf.
We hadden wel het idee dat de kwaliteit achteruit is gegaan.
De laatste keer dat we zijn geweest was de verhouding kwaliteit/geld uitstekend.
Maar deze keer...

De Rundercarpaccio:
voltaire2
Ik had een trio van tonijn en wasabirijst maar het was helemaal niet fris/koud. Daar hou ik helemaal niet van.
Als hoofdgerecht hadden de meesten onder ons konijn genomen. Ook hier hou ik van een lange en lage kooktijd zodat het vlees sappig en mals is. Ons stoofpotje was persies een uur jong.

Gelukkig kon dit dessert alles goedmaken!!
Een gepofte appel met caramelsaus en een bolletje ijs. De gedroogde sinaasappel was zeer mooi.
voltaire1
Dus in in zijn totaliteit vond ik dat het erg veel meer beter kon. Zeker als oma er maanden voor had gespaard.
xxx

07:00 Gepost in Bento | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.