30-12-09

rode bieten schuim

schuim schuim schuim schuim schuim schuim schuim schuim schuim schuim schuim

El bulli is ... hoe zal ik het correct zeggen, is het allerbeste restaurant ter wereld.
Merlijn is daar gereïncarneerd en gehuisvest. Niet meer met de wilde lange witte haren, maar onder de noemer Ferran. Beetje krullend, bruin, kalend, met een bruisende kop vol chemie! Toverend kniest hij op nieuwigheden met het grootste respect voor originele smaken, kleuren en vooral structuur.

Bij deze een rode bieten schuim of espuma:

IMG_6286


1 eetlepel lecithine (natuurlijke soja emulgator, colruyt 8.5 euro voor een grote pot)
3 dl sap van gekookt & gecentrifugeerd bieten vlees
Opschudden in een slagroomspuit en een nacht laten rusten in de ijskast.

Laat je niet verleiden door een dure slagroomspuit van +50 euro. In colruyt vind je er één voor 25 euro en deze is perfectisimo! voor thuis gebruik.

I luv schuim!! en ik zal zeker en vast nog wat uitproberen (o; wat dacht je van mochitooo schuim

xxx

De commentaren zijn gesloten.