07-12-09

bling * bling boxes

Zoals waarschijnlijk velen onder ons zijn het nu barre tijden. Iedereen kent wel iemand die zijn job is kwijt geraakt. Iedereen ziet wel iemand die zonder schroom hulp moet vragen. Laatst als ik naar huis reed zag ik een bejaarde man in een vuilnisbak nabij een frituur een halve wafel uitnemen en stilletjes in zijn zak steken. Het rare was dat hij er niet arm uitzag. Het was een gewone bejaarde man. Wij zetten ons dikwijls in voor doelen in verre landen, maar vergeten de armoede naast onze deur.
Tot zo ver mijn preek (o;
Creatievelingen onder ons, indien jullie geen poen hebben voor fancy boxes heb ik voor jullie een kant en klare oplossing. Papieren vouw patronen om super funky dinges te ontwerpen. Kaartjes voor je kerstkaart, een cd-box, een bekerhouder, theelichtjes en... cupcake boxes *big smile*
Hier heb je een voorbeeld van een May-beker. Bewaar het op je pc, maak het groter en verander eventueel de tekening. Print af en knip uit. Ik raad aan om het te verstevigen met karton.
Je kan er gemakkelijk doorschijnend inpakfolie en een mooie strik rond maken en het is een feestelijk gebeuren!

may_beker

 

cupje

bron: Luke Herriott

15:22 Gepost in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

ik ga toch wel eventjes een foto van een afgewerkt exemplaar nodig hebben.... want ik zit naar da ding te kijken en ik zie het toch niet... :-S

en mijn hart bloedt ook altijd als ik die armoede om den hoek zie...

seg, btw, geen zin om mijne 3de PIFFER te worden? ik zoek er nog ene....

Gepost door: Filosophietje | 07-12-09

hi missy,

Yups that would be an honour (o;

Ik heb nog coole dingetjes gevonden om zelf een mooie verpakking te maken. Voel me ondertussen serieus martha steward worden,... aarch!!

Goed weekend !

Gepost door: bentomama | 13-12-09

De commentaren zijn gesloten.