04-12-09

HLN: hobbykok

Triestig word ik ervan...
Als ik de massa's negatieve reacties bezie op hln voor de overwinning van Claudia in de beste hobbykok van vlaanderen. Het staat zeker in contrast tegenover de deelnemers zelf die ten allen tijde beleefd en positief waren. Ik kon het dan ook niet laten om op de website te reageren.

hln

Gisteren heb ik een genuanceerde versie van de geroosterde pompoen zalf en Japanse scampi's gemaakt. Ik had geen recept en vond nix in één van mijn kookboeken. + kon ik niets op het internet opzoeken dus ging ik aan de slag op intuitie. De pompoen moet aan gesleuteld worden maar had in ieder geval een zeer aparte en opvallende smaak. De scampi's gedompeld in ei en dan in Japans kruim waren heeeeeeeeerlijk.

IMG_6145

13:18 Gepost in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

schoon van u zeg!
ik moet zeggen dat ik het wel helemaal met u eens ben! mensen gunnen elkaar zo weinig dees dagen.
Ik heb het nu ni echt gevolgd DBHKVV maar ik kan mij er wel iets bij inbeelden. Hedwig liep trouwens de maandag bij ons op't werk in de kantine rond ... Ge had iedereen moet zien zien :-) die mag wel kok worden bij ons ;-) ;-)

Ik denk wel dat ik bij u eens in de leer ga moeten komen. ik eet dus kei graag oosters, maar ik kan da voor gene centimeter koken. En lekker dat dat hier eruitziet allemaal!! Ik weet zelfs niet welke den beste rijst is etc... en mijne vriend is mijn versie van 'oosterse' wok nu zo danig beu dat ik heb moeten beloven van dat de eerste 6 maand ni meer te koken. How dare he hé... maar ja, hij heeft misschien wel gelijk :-)

en ja... chance da ik heb hé... maar diene Michael Bublé showcase was echt the highlight of my year. :-) Ik ben echt de grootste Belgische fan (denk ik, is moeilijk te overtreffen :-)) als ge eens goed wilt lachen met mijn 'zenuwachtigheid' dan moet ge hier eens gaan horen http://www.eo.nl/programma/degoudengreep/2009-2010/page/DE_GOUDEN_GREEP/episode.esp;jsessionid=B3F087CBD2AE19E9EEC2848EB0E2181A.mmbase02?episode=10583303 . das de uitzending. als ge ni alles wilt horen, gewoon effe doorslepen naar 39'30'' THAT'S ME !!!

... en shit seg, wat ne lange post.. had dat beter in een mailtje gestoken, bedenk ik mij hier nu achteraf... :-) :-)

Gepost door: Filosophietje | 06-12-09

hi maneblusserke,

loool ge hebt wok-verbod!! schitterend. Allez ik moet er toch om lachen hoor. sorry (o;
Ik krijg hier soms ook vreemde gezichten aan tafel. Allez, ik 'kookte' vroeger lederen steaks. Dus ge moet ni vragen eh.
Ondertussen met veel oefenen en kookboeken lukt het toch aardig. Ik durf wel wa aan nu (o;

Ik zal is een gerechtje a-la-ikke posten voor een goei Tom Ka Kung soepeke. Da's een cocos soepje met scampi's. a-la-ikke = met het juiste pakje uit de thaise supermarkt. Mijn zusje zei me gisteren dat er in Mechelen één is. Uwe vriend gaat ni weten wat em overkomt. Wie weet krijgt ge gratie voor het wok verbod (o;

Ik zal vanavond naar je linkje surfen want hier op het werk is da nogal moeilijk. IK BEN SUPER KURIEUS!!

enneuh amai Hedwig bij jullie op het bedrijf? Strikt die maar voor uw kerstdiner *knipoogje* Allez ik vind da toch straf dat vrouwen in den IT een creatieve geest hebben. Niet tegenstaande we allemaal nerds zijn in hart en nieren.

toedeloeeeeeeeee
xx

Gepost door: BentoMama | 07-12-09

De commentaren zijn gesloten.