02-11-09

sweet muffins

Deze muffins zijn gemaakt met chocoladeschilfers (côte d'or - klassiek - Melk) en kaneel. Ik vond de kaneel overbodig. Maar ze waren echt overheerlijk!
Warm van smaak zonder echt zwaar te zijn. Ik houd wel van luchtige chocolade gerechten.
Wist je dat ik chocolademousse helemaal niet lekker vind? bah.
Dit gerecht komt uit een prachtig boek Verslaafd aan chocolade van LoveFood. Een aanrader.

IMG_5919

180 g zelfrijzende bloem
30 g cacaopoeder
(1 tl kaneel)
100 g fijne tafelsuiker
185g chocolade in stukjes en schilfers
2 grote eieren
80 ml zonnebloem olie
2.5 dl melk
Zeef bloem, cacao, kaneel en voeg chocolade en suiker toe.
Klop de eieren en olie schuimig en voeg de melk toe.
Voeg samen en bakken maar! 20' op 200°C.

IMG_5944
 

De commentaren zijn gesloten.