20-09-09

Terug van weg geweest

Lieve fanclub (o;

Met die heisa rond mijn ontslag en de zoektocht naar nieuw werk was ik van de aardbol verdwenen. Zeg nu zelf, als je iets liefdevol wil maken moet je je hart en ziel in je creatie steken. Anders bak je er niet veel van.

Je leest het tussen de lijntjes door, yep! ik ben weer aan de slag gegaan. De puzzelstukjes vallen in elkaar en ik ben weer in vorm.

Zie hier, al een oefenstuk voor de upcommin' B-day, met veel tips and tricks van een Brussels taartenelfje met Hollandse roots: de pingu cake!

IMG_5467

IMG_5461

Lesson learned: spelen met suikerpasta van goede kwaliteit is super! Zeer delicaat dat wel. Dus nagels kort en goed aaien over de pasta om de vormen correct te krijgen. Het grootste werk, en dat is bij bento ook zo zijn de voorbereidingen in je hoofd en het kijken en analyseren van je figuren.

Wat er nog wel mis gelopen is, is dat de ventjes in aanraking met de mascarpone frosting zijn beginnen smelten. Ok voor de sneeuwman, maar pingu en robby!! grrr. En wat ik dan nog is ga navragen is hoe lang je zo'n mannetjes kan bewaren. Aan die 3 heb ik toch snel een uurtje gewerkt.

PS: de recepten volgen nog van de red velvet cake & mascarpone frosting

vele xxxjes

Commentaren

Hey!! fijn te lezen dat je weer terug bent, en dat alle puzzelstukjes terug op z'n plaats vallen!
wat een ongelofelijk mooie taart trouwens!!
succes met de verdere anti-smelt zoektocht!

Gepost door: Filosophietje | 26-09-09

hi filosophietje, ik hoop dat alles goed gaat met je. Je bent een bezig bijtje op je blog!

PS: ik vind Michael Bublé echt een speciale stem hebben.

baaikes

Gepost door: BentoMama | 28-09-09

De commentaren zijn gesloten.